İSTANBUL / BAĞCILAR - Hoca Ahmet Yesevi Ortaokulu

Hoca Ahmet Yesevi Ortaokulu

Adres
YILDIZTEPE MAH. BAĞCILAR CAD. HOCA AHMET YESEVİ ORTAOKULU BLOK NO 134/2 BAĞCILAR / İSTANBUL
Vizyon
Öğrenci odaklı bir eğitim anlayışıyla, herkesin öğrenebileceğini temel alarak,her öğrenciyi kapasitesinin en son noktasına kadar geliştirme imkanı sunmaktır.
Misyon
Milli, manevi, insani ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren, ülkesine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getiren, 21.yüzyılın aydın, üretken ve özgüveni yüksek lider bireylerini yetiştirmek.
07:40/19:20
Ulaşım
BAĞCILAR CADDESİ, YILDIZTEPE/PARSELLER MEVKİİ...BAĞCILAR ANADOLU LİSESİ BİTİŞİĞİ. (OKULUMUZDAN BAKIRKÖY´E EMİNÖNÜNE, METROYA, METROBÜSE TEK ARAÇLA ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR. AYRICA KABATAŞ-BAĞCILAR TRAMVAY HATTINA YÜRÜYÜŞ MESAFESİNDEDİR.)
Yerleşim Yeri
İL MERKEZİ:10 KM. İLÇE MERKEZİ:2 KM.
Proje Çalışmaları
OKULUMUZ BEYAZ BAYRAK, BESLENME DOSTU OKUL VE HAREZMİ PROJELERİNDE YER ALMAKTADIR.